Ostropel de pui

de Dana_Retetegg in Pui, 30 Noi 2010 | 7749 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa dupa parerea mea, o alegere potrivita pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • condimente pt pui
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • 8-9 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele de pui le-am curatat de piele, le-am crestat si le-am condimentat. Le-am asezat pe grill si le-am rumenit pe ambele parti.

Ceapa si morcovul le-am tocat fin cu robotul si le-am pus la calit in putin ulei. Cand au devenit moi am adaugat usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc, sare si rosia curatata de coaja si pasata cu blenderul.

Am adaugat peste amestec si pulpele de pui si am lasat sa fiarba aproximativ 10 minute.

Faina am amestecat-o cu putina apa si am adaugat-o peste ostropel. Am mai lasat 5 minute sa fiarba, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.

TIPS-URI

1

Datorita faptului ca nu am pus multa faina a iesit un ostropel mai lichid, insa mie mi-a placut foarte mult asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu unt aromat